Er du vår neste programleder?

Radiobingo SA søker programleder til digital radiobingo

Radiobingo SA avvikler direktesendte radiobingo-sendinger på vegne av forskjellige radiostasjoner flere kvelder i uken under merkenavnet Diggo. Alle radiostasjonene som er medlem i Radiobingo SA har tillatelse fra Lotteritilsynet til å spille radiobingo, og det er 18-års aldersgrense for å delta. Se mer på diggo.no.

Diggo-sendingene foregår live fra studio i Oslo sentrum. Programleder gjennomfører både sendingen på lufta, og den tekniske avviklingen av selve bingospillet. Vi tilbyr sendetid, gode tekniske løsninger og grundig opplæring i et konsept med stort fremtidig potensiale.

Vi er på jakt etter deg som kan jobbe på kveldstid og kan stille opp på kort varsel. Erfaring fra radio er en fordel, men ikke et absolutt krav. Erfaring fra en eller annen form for formidling er imidlertid nødvendig. Du har teknisk innsikt, er selvstendig, pålitelig, og klarer å holde hodet kaldt i en live-situasjon med mange baller i luften.

Under en vanlig Diggo-sending er det programlederens oppgave å forklare spillet til lytterne, lese opp tall, annonsere vinnere, og gi lytterne trygghet rundt pengespillet. Radiosendingene avvikles i programmet Dalet og bingoen kjøres på en egen webløsning levert fra Multilot.

God timelønn og kveldsvakter etter avtale. Kvinner oppfordres til å søke.

Ta kontakt med linda.holzerland@radiometro.no eller tlf. 40 74 35 74 hvis du har spørsmål.

Søknad med CV og lyd-/stemmeprøve sendes snarest til linda.holzerland@radiometro.no