Diggo.no

Elisabeth vant Jackpoten på 100.000 kroner!

Elisabeth fra Drammen har ikke alltid hatt vinnerlykke, men i går vant hun den store Jackpoten på hele 100.000 kroner! Hun forteller at etter at hun begynte å spille Diggo har hun begynt å vinne. Nå har hun sluttet med Lotto og spiller på Diggo i stedet.

Spill Diggo hver tirsdag og torsdag.

 

Elisabeth har spilt Diggo noen ganger og synes det er morsomt. Noen tusen-lapper har hun vunnet også. Hun trodde likevel at den store Jackpoten skulle være vanskeligere å vinne en hva den var.

Har du hatt vinnerlykke før?

-Nei, egentlig ikke, men etter at jeg begynte å spille Diggo har jeg vunnet litt noen ganger. Det er bare på Diggo jeg har litt vinnerlykke, da. Jeg har jo sett at det er Jackpot og har tenkt at det er jo sånt som egentlig er vanskelig å vinne, men dere har jo ikke hatt den i så mange uker før jeg tok den, ler Elisabeth.

Jackpoten hadde bare vært på 100.000 kroner i to uker før Elisabeth vant.

Det er lett å vinne på Diggo?

-Ja, jeg har sluttet å tippe Lotto, jeg. Har gått over til Diggo i steden, forteller Elisabeth.

Hvordan føles det å vinne 100.000 kroner?

Det kan ikke helt beskrives. Jeg vinner sjelden og jeg trodde ikke det var sant med en gang, men så stod det jo på skjermen «Hurra! Du har vunnet Jackpoten!», forteller Elisabeth.

Pengene kommer godt med

Elisabeth, som til daglig jobber som taxi-sjåfør, var på vakt hjemme da hun bestemte seg for å kjøpe en bong til kveldens spill. Det gjorde hun lurt i. På kveldens andre spill på Radio Metro Sørlandet kunne hun glede seg over å vinne Diggos aller første Jackpot.

– Jeg løp inn på rommet til guttungen og ropte «Jeg vant 100.000 kroner!».

Er det fare for at du må dele med ham, da?

-Ja, han hintet om Vipps-nummeret sitt. Så det spørs om at jeg må sett over litt når pengene er på konto.

Har du drømt litt om hva du skal bruke pengene på?

-Det er jo januar og en liten stund til neste lønning nå etter jul, så det kommer veldig godt med. Det var en veldig fin tid å vinne på!

Du vil anbefale andre å teste ut Diggo?

-Ja, det er jo litt spennende! Det var som i går når jeg hadde vunnet å tenkte «nei nå spiller jeg ikke mer», men så slang jeg inn en på neste spill også, sier Elisabeth og ler.

Vi gratulerer Elisabeth med gevinsten og takker for innsatsen!

Neste uke (uke 2) er Jackpoten tilbake på Radio Metro Sørlandet og er på 50.000 kroner. Nye muligheter til å vinne penger for alle som sikrer seg en bong.