Diggo.no

Hvordan kjøpe bonger til Diggo

Når du har registrert bruker kan du overføre penger inn på din spillekonto og kjøpe bonger.

Trykk på pluss-tegner øverst i høyre hjørne.

Velg det beløpet du ønsker å overføre fra ditt bankkort/Vipps. NB: Om du velger Vipps må du påse at du velger at beløpet skal trekkes fra et debitkort. Du kan ikke overføre penger dersom din Vipps-konto kun er tilknyttet et kredittkort.

En bong koster 30 kr.

Velg om du vil betale med kort eller Vipps.

 

Betaler du med Vipps vil Vipps-appen åpne seg automatisk. Det kommer opp at Radiobingo SA, som er vårt juridiske navn, ønsker å motta din betaling.

 

Når du har trykket «Betal» vil du bli sendt tilbake til app.digitalbingo.no.

Du får beskjed om at beløpet du har betalt inn er overført til din spillekonto, og pengene ligger tilgjengelig i din digitale lommebok.

Du kan nå velge kanalen du ønsker å spille på Diggo på. Trykk på kanalen og velg tidspunktet du ønsker å kjøpe bonger til.

Når spillet starter vil du se at tallene dukker opp på skjermen. Om du har tallet på et eller flere brett vil tallene dukke opp på skjermen din.

NB! Du trykke på tallene slik at vi vet at du spiller. Når du har trykket på tallet vil det skifte farge.

Et spiller er på 3 runder. På spill 1 må du ha en rekke for å få bingo. Spill 2 krever to rekker og på spill 3 så er det fullt brett som gir bingo.

Når du får bingo får du opp en melding om at du har vunnet og at du må «kreve» din gevinst. Trykk på knappen og du vil om kort tid få en e-post fra oss.

 

Lykke til!