Diggo.no

Konkurranse: Vinn en weekend i Oslo! (avsluttet!)

Før jul lanserer vi Jackpoten på Diggo! Vi gleder oss og deler ut en fullspekket weekend i Oslo til én av dere som er registrert eller som registrerer seg på Diggo.no.

Alle som registrerer seg på Diggo.no innen 25.11.2021 er med i trekningen. Legg gjerne igjen en kommentar eller nevn en du ønsker å dele premien med på Diggos Facebook-sider.

Vinneren får et gavekort på overnatting for 2 personer på Quality Hotel Hasle Linie.

I tillegg til overnatting og frokost for 2 personer, får vinneren 2 stk kinobilletter (valgfri film og kino), gavekort på 1.000 kr på restaurant og 2.000 kr å shoppe for!

Gavekortet på restaurant kan benyttes på flere ulike spisesteder i Oslo. Blant annet Hasle Linie Gastropub rett ved hotellet eller på ærverdige Nedre Foss Gård.

 

Betingelser:

  • Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på Diggo.no innen 25.11.2021.
  • For å registrere deg på Diggo.no må du være over 18 år. Du må verifisere alderen din med BankID. Det er kun mulig å registrere én bruker per person.
  • Det er ikke et krav at du må spille for å være med i trekningen.

 

Vinneren trekkes i Diggo-sendingen 25.11 etter siste spill.

 

Gavekortet på Quality Hotel Hasle Linie er gyldig til 31.12.2022. Overnatting for 2 personer i standard dobbeltrom på Quality Hotel Hasle Linie. Gavekortet gjelder ved ledig kapasitet, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kinobilletter er gyldig til 31.10.2022. Gavekort på restaurant er gyldig til 31.12.2022. Gavekort shopping GoGift er gyldig i 36 mnd. Mer info gis til vinner ved overlevering.

Konkurransen er gitt og betalt av Radiobingo SA. Det stilles ingen krav til kjøp av bonger eller spilldeltagelse ved å delta i konkurransen/registrere bruker.