Diggo.no

Marion fra Søgne vant Jackpoten på 100.000 kroner!

Torsdag 28. april vant Marion Jackpoten på 100.000 kroner på Radio Metro Sørlandet. I tillegg får hun også utbetalt den ordinære premien på 3.000 kroner. Det betyr at Marion kan glede seg over å få hele 103.000 kroner på konto!

Spill Diggo her

Marion spilte Diggo sammen med sin mor og forteller at spenningen steg under det siste spillet. -Jeg ble mer og mer spent når jeg først bare manglet 2 tall og så bare 1 tall – som var lykketallet! Når jeg fikk bingo med lykketallet var det full jubel og vi reiste oss fra sofaen, forteller Marion når vi ringer kort tid etter at hun har vunnet.

Har du fått tenkt på hva du vil bruke pengene på?

– Jeg har noen tanker men foreløpig så må jeg bare lande litt. Det har ikke helt gått opp for meg at jeg har vunnet så mye penger, men det er veldig gøy!

Har du vunnet mye på Diggo før?

-Jeg har vunnet noen småbeløp her og der. Jeg har blitt litt ertet for at kontoen på Diggo har vært i null, men med kveldens gevinst så kan jeg med stor glede si at jeg har vunnet mye mer enn jeg har brukt, forteller Marion og ler.
Vi gratulerer Marion med gevinsten og gleder oss over at vi har fått årets andre vinner av Jackpoten på 100.000 kroner.